Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


oktober


Kallt regn


September
har gått över i
Oktober

Vi trampar iväg
på våra cyklar
cykelfärden känns inte så kylig
som jag först befarade

Regnjackan ligger i cykelkorgen
tur är väl det
snart börjar det stänka i luften
och jackan åker på

Genast känner jag
att oktober bjuder på något annat
än vad september gjorde

Kallt regn




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-02 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP