Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarkransen

 

En hösteftermiddag,

hjärtslag och rött vin.

Vi sågs i Kransen,

skyllde på att vi ville spela Schack 

men ville egentligen dricka.

Soulmusic i bakgrunden,

gjorde våra drag,

noggranna.

 

Ett torn föll,

en flaska blev uppdrucken. 

Hjärtslagen slår i samma takt,

en eftermiddag på Tre Vänner,

med vin och Schack. 

Men vem var det som vann egentligen?

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Glöden VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-02 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP