Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag varnade dig


Riktigt äcklig limerick

Vid ett glory hole stod Bernard Heisig

när han sa: "Här så får du en majsig"

men där hördes ett gny

"Usch, den smakar ju fy!"

Då sa Heisig: "Förlåt, jag var bajsig"




Bunden vers (Limerick) av Roggebogge VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-10-02 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP