Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som faller

Oktober skugga.
I skymundan för mörkret.
Det regn som fann mig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-10-02 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP