Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartare än grå

Vilsna kameleonter.
Saknar sina färger.
Så som jag saknar dig.
Mitt jag har bleknat.
När jag får min färg tillbaka.
Kanske jag blir mig själv igen.
För jag vill inte känna mig.
Som en vilsen kameleont.
I en värld.
Svartare än grå.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-10-02 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP