Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker tillbaka

jag tänker tillbaka på

tiden jag kunde äta
då jag inte mådde illa

tiden jag åt hela portioner
av både
frukost lunch och middag
ibland även något mer

jag tänker tillbaka på

tiden jag kände min mage
formerna
hur den rörde sig med mig

hur min kropp var varm
mina kinder rosiga

jag tänker tillbaka på

hur jag brukade hata min kropp
önskade jag var smalare

nu önskar jag inget annat
än fettet på magen
de dallriga låren

jag tänker tillbaka på

aptiten jag hade för livet
innan jag blev sjuk.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-02 22:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP