Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tipi



Det finns stunder
då vi går in i tältet
sätter oss på golvet
tittar upp genom rökhålet
natten därute stjärnorna
stum med rök i bröst
tårgardin hela jalusin
kramar vi oss själva
vaggar oss till sömns

Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-02 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP