Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhandlingar (Min kamp 2.22)

Nu börjar

förhandlingarna:

en tänd ljusstake

om jag inte duschar

varje dag?

två tända ljusstakar

om jag bara duschar

en gång i veckan?

två tända ljusstakar och

två adventsstjärnor och

en ljusslinga i trädet

om jag inte duschar alls?

 

Eller bara mörker.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-10-02 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP