Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Genvägar

Tar inga omvägar
eller tre sig svår

Den raka vägen
utan sidospår

Så lätt att följa
säger de som vet

Den väg som
mäter sitt värde

I ren och skär
framkomlighet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-03 07:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja den raka vägens metodik… man kommer fram!
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP