Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
ekonomisk rådgivning som ger betydande inkomster för alla och energibesparing som Ellevio informerade mig att från 1 oktober för en lägenhetskund handlar det om en höjning på cirka 10–25 kronor per månad, medan det för en villa handlar om mellan 50–150 kr


 Varför du bör fästa aluminiumfolie bakom radiatorer.

 

 

En aluminiumfolie mellan radiatorn och ytterväggen kan göra underverk för värmeräkningen. Men inte bara aluminiumfolien, utan även solskydden som vi använder på bilar. Resultatet är fantastiskt, värt ett försök.

 

Ta reda på hur aluminiumfolie kan hjälpa dig att spara några kronor under den kalla årstiden. Den kalla årstiden närmar sig med stormsteg, så vi måste slå på våra värmare.

 

Men när radiatorerna är öppna men inte avger den värme du vill, måste du vända dig till detta trick.

 

Det är inte alls fult, och det märks inte heller med moderna radiatorer, och effekten blir nästan omedelbar: den kommer att stråla ut värmen från radiatorn tillbaka in i rummet istället för att stanna i en kall och dåligt isolerad yttervägg.

 

Lösningen är så enkel och billig som möjligt och du behöver inte höja temperaturen på termostaten. Tja, mer än så kommer du att lyckas spara pengar, i en tid då alla priser verkar ha blivit galna.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 08:06Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP