Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftat och klart.

En tanke får sin bekräftelse i ordet.




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-03 09:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Sant. Och ordet kan väcka tankar.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP