Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt

Sitt inte där och tyck synd. Jag tvättade håret, sminkade över och klädde på. Omsorg istället för närhet. Maten växte och kroppen blev tunn. Jag gjorde allt med någon annan. Dansade till den musiken. Gick den där promenaden. Lagade samma och åt det vi åt. Jag bad någon bita där hon en gång bet. Kyssa där hennes läppar kysst. Sitt inte där och tyck synd. Det finns inget vi. Inget ska längre vara vårt.




Prosa av jba VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-03 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP