Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte sanningen och hittade den

 

 

 

Kastades mellen hopp och förtvivlan

sökte sanningen

med ljus i min hand
gick jag långsamt in
i det doldas mörka grotta

lyste i sprickorna
vände på stenarna

hittade det jag sökte

hoppets flämtande låga slocknade

trevade mig fram i mörkret
tills jag åter hittade ljuset

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-03 10:15



Bookmark and Share


  Niliboy
Så kan det kännas när andningen tryter!
2022-10-05

  Kungskobran VIP
Livet är en ständig resa mellan hopp och förtvivlan
2022-10-03

  Sparvögat VIP
Så fina ord ~ att finna ljuset som vilar i mörkret…
2022-10-03

  Kajan VIP
För mig blir detta en skarp bild av att våga gå in i det mörkaste, och söka sin pånyttfödelse; även om man kanske ej förstår det på ett medvetet plan.
2022-10-03

  WyS VIP
Ja ibland får vi treva oss fram men ljuset återkommer förr eller senare!
2022-10-03

  Olof Lagerhorn VIP
En stark bild som visar hur vi kan söka och återfinna ljuset även under svåra förhållanden.
2022-10-03

  Öknens Ros VIP
Den som söker den finner.
2022-10-03

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP