Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till och med tvillingarna

 

Ditt liv!

Är

Ditt liv och ingen annans liv!

 

Dina tankar!

Är

Dina egna tankar och ingen annans tankar

 

Din tro!

Är

Din egen tro och ingen annans tro!

 

Din religion!

Är

Din egen sak …punkt slut!

 

Den ideologen du tror på

Är

Din egen skapelse…  punkt slut!

 

Vi tänker olika

Vi tänker lika

Vi är olika

 

Vi tycker lika

Vi tycker olika

Vi är olika

 

Till och med tvillingarna

Har olika namn och födelse tid

Där skils de åt från att vara en och samma person

 

Den du tycker!

Att det är bra för alla

Kan vara inte bra för mig

 

Den jag tycker!

Är bra för alla

Kan inte vara bra för andra

 

Så dina tankar, tro, liv osv

Ha dem för sig själv!

Håll dem för sig själv!

 

Och lått alla leva som de själva vill!

För din skull!

För allas skull!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-03 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP