Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hör mitt inre skrik, FLASH BACK!

 

Jag hör mitt inre skrik!

Jag hör mitt inre skrik!

Jag hör mitt inre skrik!

 

Jag skriker ut mitt inre skrik!

Jag skriker ut mitt inre skrik!

Jag skriker ut mitt inre skrik!

 

Flash back på livstid!

Flash back den bäste metod som tortyr!

Flash back och aldrig vidare i livet!

 

Mina grannar ringer på dörren (du skriker)

Grannarna anmäler mig till bovärden (du skriker)

Jag vänder mig till mitt inre skrik (du skriker)

 

Den 21 augusti 1990 (tio år krigsfånge i Iran)

Krigsfånge utväxling mellan Irak och Iran

Sen dess mitt liv är bara FLASH BACK!

 

Tortyr (SATAN) är vad Iran professionellt på

Tortyr vad Irak belönade mig när jag blev fri

Tortyr på livstid jagar mig västvärlden (SAAAAAAAATAN) med

 

Irakierna nekar och förnekar till min existens (assyriska riket)

Iran nekar och förnekar till min tro (kristendomen)

Västvärlden nekar och förnekar till min existens och min religion

 

FLASH BACK vaknar jag med ur min sömn

FLASH BACK lever jag min vardag

FLASH BACK andas jag med

 

FLASH BACK ute på gatorna

FLASH BACK ute i skogen

FLASH BACK inne på sjukhuset

 

FLASH BACK pengarna är slut

FLASH BACK medicinen är slut

FLASH BACK grannarna klagar

 

Jag skriker mitt inre skrik ut… flash back

Jag skriver mina texter med oro… flash back

Jag tecknar mina teckningar med blod… flash back




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-10-03 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP