Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det betyder att han insåg att de inte är hans.

-  Kadîrov skickar sina tre minderåriga söner till Ukraina "i frontlinjen av kontakt" Barnen till "hjälten" i Ryssland, Akhmat-Khadzhi Kadîrov, heter: Akhmat, Eli och Adam och är 16, 15 respektive 14 år gamla. . Han tillade: "Akhmat, Eli och Adam är redo att använda sina färdigheter i konfliktzonen. Och jag skojar inte. Det är dags för dem att visa upp sig i en riktig kamp, ??och detta är deras önskan. Snart går de till frontlinjen och befinner sig på de svåraste delarna av kontaktlinjen”.

Kadîrov î?i trimite cei trei fii minori în Ucraina ”în prima linie de contact” - Stirileprotv.ro




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP