Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försprång

Tänk vad fint att någon gång
uppleva känslan av försprång,
innan gryningsljuset kom.

Tänk att se solens uppgång
och njuta av den dagen lång,
istället för att ha bråttom.

Lösgöra sig från allt intrång,
befriad ifrån stress och tvång,
är allting jag drömmer om.

Men var dag är jag på språng
ser aldrig någon soluppgång.
Ljuset är för mig bortom.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP