Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En röst sade


Hello my Lady..


Glaskupolen bländade
mina ögon där jag tittade upp
på dess solfärgade glas

Jag gick en bit ner till vattnet
satte mig på en träbänk
målad i tjock vit färg

På andra sidan vattnet höghusen
och båtarna med passagerare
på väg dit eller därifrån

Lutade mig bakåt på bänken
slöt mina ögon kände värmen
sorlet från prat och lyckan

Att vara här




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström