Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har levt länge idag och har fått lära mig


Mycket Mera

Han hade långt ljust hår
blå ögon och var väldigt blek
en skjorta som slutade vid sandalerna

Han stod ensam med en lång stav
Söndagsfröken satte dit några lamm
på den blå sammetstavlan och palmer

Det var så vackert att se på
Det här är Jesus mina barn sa hon
Guds son och han bodde i Jerusalem

Jag hade inte börjat skolan ännu
det fröken berättade om Honom
så trösterikt livet skulle bli

Så Underbart




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström