Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har aldrig behövt ligga med någon som får för sig att ligga mig en smula till last sedan. Även om jag hört repliken i kön till skidliften, kassan, bussen någon gång för nu så där länge sedan 'Men så se till att röra på dödköttet nu då'.


Bästa sättet att 'gå på'...





...för din del, kan förstås vara,
att rida på någon gosse i sängen,
få hjärtslag och så bara fall död ner.

Mitt i yra och glädje alltså.
Men det är nog inte lika kul
för din kompis, om den som ligger
ner gör just detta.

Om du ligger ner och (fån-)leendet
sprider sig i ansiktet precis innan du fått
en hjärtattack och faller ifrån.



(Texten har legat i utkast sedan 2022 10 03)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-03-29 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP