Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret finns ofta hemma

Föräldrar är på stan, väntas nu hem...
Far kör hemåt, nå´t saknas, vad eller VEM...
Grunnar, fattar ej...
Hemma ordnar det väl sej...
Går in... - Var är mor, undrar då barnen fem...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 17:13



Bookmark and Share


  farmorasa
Bra, mamma är viktig, kram till dig.
2022-10-08

  glittertindra
Oj hoppsan, han glömde någon.... Skrattar...
2022-10-05

  lodjuret/seglare VIP
Texten påminner om 'Fem på nya äventyr' av Eric Blyton... Berättande text på rim är något av ett äventyr i sig.
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt