Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En otroligt


Rolig Dag

Du var så soligt rolig
fast det var en mörker dag
vi skrattade så vi fick ont i magen

Vi orka inte äta middasmaten
och kaffe det blev jummet
farfar utan kasken

Jag gick ut till korna
för att få skratta färdigt




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-03 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström