Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt naturlagarna (Min kamp 2.22)

Vi upptäckte planeten 

vi erövrade planeten 

nu förstör vi planeten 

(nej det är inte mina ord

jag citerar någon som

citerar någon annan)

 

upptäcka 

erövra 

förstöra

 

är det en naturlag?

 

solen kommer att slockna och

planeten jorden kommer att

upphöra att existera 

 

det är enligt naturlagarna

 

somliga religiösa bryr sig inte om

hur det går med planeten

det som betyder något

är det eviga livet efter döden

i en annan dimension 

kanske är det till och med bra

om planeten förstörs så fort som möjligt?

 

andra troende anser att det är

människans förbannade plikt

att vårda och ta hand om guds skapelse

 

somliga förstör hellre allt

än delar det med andra

 

upptäcka 

erövra

förstöra

 

är det en naturlag?

 

nej!

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-03 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP