Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


En dröm förblir en dröm tills den förverkligas. Ta Dig förbi stängslet!


Äntligen - nu är vi här!


Äntligen! Precis så sa jag när jag fick se Dig. Mina drömmar hade färgats av Dina sköna gestalt. Så länge. Så oerhört länge. Visste Du varför så skulle Du rodna. Hela Du. Och jag skulle verkligen säga så här: "Nu vet jag, ja verkligen! Nu vet jag hur det känns att vara kär. Vara när. Och allt det där! 

Du vet, de här orden är så viktiga, viktigare än allt annat. Det där med känslan att vara älskad. Veta att just Du söker mig. Sträcker Dig efter mig. Inte på ett egoistiskt sätt utan för att Du vill. Att Du inte kan sitta still. Blir det någonsin så? Någonsin?

Varje gång jag stänger mina ögon så finns Du där. Framför mig. Leende. Jag ser Dig varje gång precis varje gång. Älsklingen min. Du som förför mig. Ta mig till det himmelska. Och låter mig förbli där. Somna inuti Dig. Donna. Älskliga Du. Var mig nära. Håll om mig. Donna, älskade Du, som ingen har Du gett mig glädje, lycka och liv.

Där - där fann vi varandra. Där gick jag vila. Där drömde jag om det förbjudna Du berättat för mig. Det som är Dina drömmar. Drömmar som angår oss. Två tända, ja övertända tomtebloss. Vi ligger där, intill, inuti, i, så nära intill. För att vi vill. Mycket mer. Mer än någonsin. Mer än alla kyssar. Mer än alla omfamningar. Mer än vad Du tror. Mycket mer. Och Du ger. Alltid mer. 
Soffan som ser oss öppnar sig. Bjuder på sitt bästa. Vår tid är nu, inte sen. Allt det ser  den. Med sitt utrymme för oss. En närhet vi längtat efter, hett. Vi två, nu ett.

Jag drömmer om Dig och mig på en öde strand, där vågorna smeker och leker med finkornig sand. Där vi vandrar, hand i hand. Du och jag. Bara vi. I en underbar värld.
Fri vers (Fri form) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-04 05:45Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP