Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En resa i och utanför rummet.


Saker som faller från flygning


Skåda de stjärnklara ljusen
från flygfarkosterna.
Jag har aldrig varit rädd
för fallande eldflugor,
för en svindlande syn.

Är huden din
under naglarna
lika bedövad
av havande ord
som min egen dito?

Far dina händer upp
över ditt ansikte
alldeles för snabbt?
Ser du samma horisont
som jag?

Jag har aldrig varit rädd
för närheten av din röst
upp över min ryggrad.
Ej heller för månen
som snart faller ned till jorden.

-----

Sun Ra - Enlightement (1970)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-04 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen