Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhetens tid

Köp din frihet i en tablettask
Falsk marknadsföring leder till en falsk värld
Le och var glad, ingen vill se någon annans sorger
Alla vill gråta ifred bakom påklistrade skratt och foundation
Döljer sitt jag till tonerna av porlande vattendrag




Skapa | Skriva av Poesiråttan
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-04 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesiråttan