Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas skepnader


Reflektion över gången tid

Vad har man gjort för att livet

Skulle bli såhär som det blivit?

Vem kunde väl när man var ung

ana att livet skulle bi såhär?

Då när man hade drömmar

och förhoppningar på ett gott liv

Istället blev det inte som man

Tänkt sig att livet skulle bli

Om man är ärlig mot sig själv förståss

Det händer så mycket

Och man tilldelas egenskaper

Av andra ingen människa begriper

Sig på ens i sina drömmar

Varför vill en del människor

Projicera sina vanföreställningar

Och villfarelser på en medmänniska?

Sånt är svårt att förstå sig på

Till och med när man var yngre

Numera ser man på livet klarsyntare

Än förr i det förflutna när man var yngre

I denna reflektion över gången tid

 

Taleptox Skrev

Den 20221004

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-10-04 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP