Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen trädgårdsmästare

Jag är inget för att skriva långa texter
däremot älskar jag ståtliga växter,
bladiga och sköna med lummig grönska
vad finns det mer av livet att önska?
Kanske en trädgårdsmästare med glöd,
en som älskar mig i lust och nöd,
som klipper min växande häck
och gillar att se mig näck.
Doftar på min rosenknopp
älskar att smeka mig på min kropp.
Han doftar av jasmin och bark
ja hans doft blir för mig som "knark"
jag älskar att känna den doften minsann
för då vet jag att han ju är min man!




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-04 09:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Goda ord
2022-10-05

  Öknens Ros VIP
Frejdigt och frimodigt diktat!
2022-10-04

  Solstrale VIP
Vilken pärla och så härligt frimodigt skaldat!
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP