Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En smäll som fan!

 

Du!

Gav

Mig en smäll i tankarna

 

Du!

Gav

Mig smäll i hjärtat

 

Du!

Gav

Mig en smäll i känslorna

 

Du!

Gav

Mig en smäll i kärleken

 

Du!

Gav

Mig jättesmäll i orden

 

Jag

Är

En tanke, en tid som rör sig i stillheten




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-10-04 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP