Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promillelivet


Långa tider
lever jag ett promilleliv
i utbyte mot milsvidheter
och en katt,
oensamhet,
asfaltsringlor utan trafik
och timmervägar som styr mountainbiken
in i brunbjörnsdjupens träningspass

Långa tider utstår jag promillehalten
för oensamhetens friska luft
och småfåglarna utanför köksfönstret;
vilar från mig själv i dubbelsängen
och avstår William Byrd och François Bayle




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-10-04 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP