Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig närvaro


Jag ser er
jag ser er alla

Jag läser er
Jag läser er alla

själv syns jag inte
finns jag ens på riktigt

mina ord osynliga
mina tankar ett virrvarr

så är det nu
så är det idag

jag undrar hur länge
denna perioden varar

under tiden
vargarna vaktar

Jag ser er
Jag läser er

jag vandrar i en djungel av
skapande

tacksam att få ta del av
det ni strör ut

stjärnor
i ett mörker




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-04 12:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Dina ord som pärlor av gnistrande kristall på ett pärlband som aldrig kommer kunna slitas itu! Egenvärde, självinsikt och levnadskonst speglad till perfektion…
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP