Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa bomber som väntar på


Att Smälla


Hon försökte öppna sina ögon
men dom ville inte se mer
allt var tyst

Hon var avstängd
bortkopplad från verkligheten
Hopkrupen bland sina filtar

Hon väntade på bomben
som alla andra
hon var ju just förstenad




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-04 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström