Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kunde inte få till ett ord mer


Datan var en Kolhög


Rufus det var han
som satt där
i grenklykan

På Baren TallaBrien
mest omtyckt att besöka
Rufus hade en stark Cobradiet

Det sved i hela hjärnan
gaddarna ramlade skramlande
ner i magen

Han väntade på bandet
The Losing Teeth
favoritbandet framför alla

Himlen lyste upp
det blev varmt som en bakugn
allt bara försvann




Fri vers av Irene Backström
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-10-04 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström