Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompass

Mars glimmar som bärnsten
i ett hav av diamanter
En illusion av evighet
Frysta polaroidbilder som
kan peka dig åt norr
Som kan leda dig rätt
om du bara visste vart du skulle




Fri vers av aloc VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-04 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP