Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MULTINATIONELLA GANGSTERS I SKJORTA SLIPS OCH KOSTYM

Det finns kriminella intellekt på samtliga
viktiga poster i samhället därför går det
så bra för den kriminella expansionens
multinationella gangsters i skjorta,slips
och kostym.

De bär inga skottsäkra västar och är helt
obeväpnade för de använder en väl utstud-
erad diplomatisk retorik med sin auktori-
tära övertygelse där alla använder sig av
varandra som beskydd för att nå sina mål
och smågängen på samhällets bakgårdar
avleder alla misstankar mot de huvudan-
svariga.

Småpåvarnas Meier Lansky spinner sina
nät med konspirationernas alla medel,
att styra över småkommunerna med för-
greningar till större städer för ekonomisk
politik råder över all annan politik för
Mammon är Gud på plutokratins altare.


Civilisationen är kriminell !

-







-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-10-06 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP