Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Stackars dej"

Undrar hur det kommer sej
att andra tittar ned på mej
när jag säger vad jag gör.
Höra ord som "stackars dej"
känns ju knappast helt okej,
för det som jag utför.

De vet ej vad det innebär,
att önska mer än karriär.
de som är av annan sort.
Så skapas gör en barriär
mellan oss och andra när
de väljer att se bort.

Undrar hur det kommer sej
att deras gamla väljer mej,
framför dem såsom sej bör.
De som ständigt säjer nej,
men tid över finns väl ej,
att göra det jag gör.

Försöker finnas för dem här,
ge stöd och en lugn atmosfär
såsom jag alltid gjort.
Matar dem och på dem klär,
vårdar krämpor och besvär,
fast det ej ses som stort.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-04 16:22



Bookmark and Share


  rostspik
Vårdyrken är ungefär hundra gånger mer värt än diverse karriäryrken, mäklare och sånt.
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP