Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta att stöpa

 

Nu skymmer tanken sin skrift i dimma

en bild ett hopp försvinner så lätt

döljer sina vägar i skymningsljus

som mina behov aldrig beträtt.

 

Rasmassor stuvas raskt undan

får aldrig skönjas i ängslig dager

jag styr mitt liv i osund riktning

och njuter den frukt som ingen tager.

 

Visioner av längtan, stunder av fred

bildar en enhet för hjärtat att döpa

av vishet med strålande glans

blir kärlekens ljus så lätta att stöpa.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-10-04 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP