Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PORRINDUSTRINS OKRÖNTE KNULLMASKIN

Den judiskfödde Ron Jeremy`s 1953- motto
var tydligen : " Knulla för livet " som en Sat-
yriasis med Exhibitionism och abnormitet
som sedermera lär utvecklat ett tvångssynd-
rom med våldsinslag,så efter att tillhört kän-
diseliten som porrindustrins okrönte knull-
kung tillhör han nu samma gäng som Allen,
Epstein,Weinstein,Polanski.

Freud`s teoretiska arv har visat sig stämma
i praktiken vad beträffar arvsanlagen i en viss
folkgrupps etniska störning men ej som gene-
raliserande uppfattning omfatta alla utan en-
dast såsom utmärkande i extremt enskilda fall.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-10-04 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP