Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Nobels fredspris 2022 Volodymyr Zelenskyi eller Greta Thunberg?


Nobels fredspris 2022 Volodymyr Zelenskyi eller Greta Thunbe

Nobels fredspris 2022 Volodymyr Zelenskyi eller Greta Thunberg?

Zelensky är en komiker, på ett halvt år gjorde han den ryska armén till hela planetens åtlöje. medan Greta är tjejen som hela planeten älskar och ser som den sanna symbolen för fred och ett normalt liv, vid naturens sköte.

 

Ukrainas president Volodymyr Zelensky anses vara favoriten till Nobels fredspris 2022. men inom några dagar kommer FN att översätta medias ord till att leva i bilagan och bra diplomatiskt samtal betyder inte en cykel med en bagagelucka påsatt...

Det finns andra länder med vita områden, som kan likvideras efter användningsperioden av kontraktet, säger FN, inget land är sitt eget under sitt eget virvlande vatten eller framkallat eller förfört av internationella företagskontrakt, Sveriges och Finlands träsk är de mest diskuterade och intressant för NATO:s existens

 

Volodymyr Zelenskyy förklarar "omöjligt" att förhandla med Putin: "Vi är villiga att föra en dialog, men med en annan president"

"#medan tsaren och presidenten Putin vald vid folkets önskan sa hela tiden att erkänna de diplomatiska protokollen och hederssfären och vi ger Ryssland äran att ha en diplomatisk diskussion inte i en kupé och i en korridor och en pissoar mellan de två av dem, så med - skulle ha velat Zelenski... rumänernas mun säger saker med på namn och jag kan inte översätta bullshit av dialoger på FB av dessa flera testosteronhanar som förföljer världen…

 

 

Ukrainas president Volodymyr Zelensky undertecknade på tisdagen ett dekret som officiellt förklarade som "omöjligt" möjligheten till några förhandlingar mellan Kiev och Kremls ledare, Vladimir Putin, men lämnar dörren öppen för samtal med Ryssland om en gangster shmen-drink men inte så länge eftersom hans rival Putin och de tre liknande inte har likviderats.

 

Vad annat kan man förstå som politisk kommentator eller vanlig människa som kämpar med mat på bordet och från tallriken, med disken och disken för att slicka på bordet och släcka ljuset och värmen och vattnet från toaletten och duschen för två i stugan, vi som varken har ett intresse av återvinning av mark med falska dokument och territorium stulet från rumäner och polacker! retrocession" kvar till valutaväxlingen.

 

 

 

Dekretet formaliserar kommentarer från Zelenskij i fredags efter att den ryske presidenten förklarat fyra ockuperade ukrainska regioner som en del av Ryssland, i vad Kiev och västvärlden sa var ett olagligt skämt, rapporterade Reuters.

– Han (Putin) vet inte vad värdighet och ärlighet är. Därför är vi villiga att föra en dialog med Ryssland, men med en annan rysk president, sa Zelenskyi på fredagen.

Ukrainska styrkor har brutit igenom ryskt försvar i södra Ukraina och utökat en snabb offensiv i öster och återtagit territorium i områden som annekterats av Ryssland efter februariinvasionen.

 

Putin, som fyller 70 år den här veckan,Vladimir Putin föddes den 7 oktober 1952 i Leningrad, han har dominerat det ryska politiska livet i mer än två decennier och kan, baserat på konstitutionella reformer som antogs under hans presidentskap, kandidera i ytterligare två mandatperioder och kan sitta kvar vid makten till 2036.

 

 

I en neutral opartisk dialog uppstår frågan:

Om vi fortsätter att bränna ner det i historien…jag frågar dig något:

Vilken nation har gjort Rumänien mest skada under de senaste 70 åren, låt oss säga??

Du bryr dig???

Det betyder att han Zelinski är Europas chef, och de nio av européerna är inte särskilt bra, så att vi knappt väntade på en tredjedel av världsvarorna... det är synd att vi inte lärde oss något av historien.

Zelensly är en robot, den här skådespelerskan är för bortskämd, hen tillåter sig själv mycket, om de vill döda varandra har de inget annat val än att göra det.

Rumänien och EU behöver inte engagera sig, de fick hjälp, tog emot av oss ok, men de behöver inte få vapen, de borde alla lämna Ukraina och åka dit de vill, på så sätt stoppas allt. ...

 

Hela världsekonomin vändes upp och ner på grund av galningen som förstörde sig själv och sitt land. Vem vill bo där i framtid? där minoriteternas barn och allas barn utom sina är en handelsvara.

"Allt" för rytm! paying now,,for for, why ( make love not war):

”the world is played for cock pranks.”

Eller med andra ord: "million människor kan dö tills de ändrar Putin" den enda kandidaten till Nobelpriset för rytm   Halal! Zelensly?

En cirkus, man kan se på långt håll att det bara är en marionett, av amerikanerna, av dessa satanister, en billig teater.

I Zelenskys sinne är månen på himlen på Ukrainas sida. Han mottog förmodligen territorierna för andra monghemgift slinga, för livet bombers

En liten diktator, allt som talar ryska ryskas "kan vara Stalin eller Lenin!"

En stor man, en stor skådespelare, spelar på teatern.

En jävel av Amerika, ett elände.

Hjälte?

Du är en papegoja!

”Zelinski är en dement diktator, en vanlig råtta”
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-10-05 10:46Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP