Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktighet

En natt stod ett rådjur på gångvägen nedanför. Stilla, med blicken fäst vid mitt fönster. Som om vi båda kommit fel. Helt utom räckhåll. Mitt i den fula riktigheten. Strax under en vidsträckt rymd.




Prosa av jba VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-10-05 11:38



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Egentligen är det ganska störande att man inte kan gå tillbaka i dina texter. Få möjlighet att bena ut hur det hamnat här eller inse att det alltid har varit så. här bra. Du har ju länge varit medlem här.
2022-10-07

  till E
Jag tycker mycket om "som om vi båda kommit fel. Utom räckhåll."
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP