Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordiska länder motsätter sig ersättning för el nöd.

Nordiska länder motsätter sig ersättning för el nöd.

Rumänien kommer att få nästan 1,4 miljarder euro för projekt för energioberoende. Till en början var "de nordiska staterna" emot. Dessa medel kommer att användas för att kunna stödja utsatta kategorier av medborgare" Nu måste detta avtal nå Europaparlamentet. Det handlar om att öka det belopp som tilldelats Rumänien från 750 000 000 till 1,4 miljarder, Ekonomiska och finansiella rådet (ECOFIN) består av ekonomi- och finansministrarna från alla EU:s medlemsstater, som ansvarar för EU:s politik inom tre huvudområden: ekonomisk politik, frågor som rör beskattning och reglering av Finansiella tjänster. Sålunda nådde finansministrarna från Europeiska unionen tidigare en allmän överenskommelse om initiativet REPowerEU under mötet i rådet för ekonomiska och finansiella frågor som hölls tisdagen den 4 oktober i Luxemburg, och Rumänien får nästan 1,4 miljarder euro.

 

Rea på el i veckan – priset halveras | Ekonomi | Expressen




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-10-05 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP