Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Inget är som den första kyssen. Man gör allt för att besvara den för evigt!


Teckna dig jag vill teckna dig


välbefinnande jag väcks upp i nu
med den sovande trotsigheten som du
helt förvandlar till njutmättnad så kär
mellan de klibbiga mardrömmarna där

när dina fingerspetsars lekfullhet
böljar fram vågor av lycksalighet  
formas ögononen till smala streck
kisande mot dina former och veck

jag gläds över din smak för just mig
känner hur dina ögon mätta äter sig 
på min figurs runda kullar och dalar
framkallar tsunami av kärlek som talar

solen stiger över din resande fullkomlighet
du skuggar mig medan du fyller min sinnlighet 
med de vackraste orden av människlighet
förvandlar du sorgen till en lekande frihet

du är befrielse för min kropp och själ i strid
mina händer ska teckna dig - på solskens stig
liggandes utspridd över vårens blomstertid 
med fallande höstars lövkaskader kring dig

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-05 14:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En vacker teckning målar du med poetiska ord och rim.
Jag gillar den.
2022-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det sjunger av Dig
det sjunger i mig
jag kan bara
säga ett den
ljuvligaste
dikt jag sett
den 3-dubbel
glädje mig gett!
2022-10-06

  Blomma-Stjärna VIP
åååååh - du beskriver så lustfullt och underbart rart kärlekens magiska kraft och fullkomnar dikten med en kyssäkta teckning - tack att jag får ta del!
2022-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens magiska kraft.
2022-10-05

  Niliboy
Hugaligen va kär. Ja huvva!
2022-10-05

  Anya VIP
Så kärleksfullt i bunden form. Jag faller särskilt för:
"jag gläds över din smak för just mig
känner hur dina ögon mätta äter sig
på min figurs runda kullar och dalar
framkallar tsunami av kärlek som talar"

Det är sannerligen kärlek!
2022-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP