Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett Stjärnfrö


Tillhör inte någon,

ej heller denna värld.

Är bara en våg från

Plejaderna på färd.

En manifestation av

medkänsla i frekvens.

Min själ är som ett hav

i sin sanna essens.

Är blott en vibration

som ständigt svarar an

som en slags reaktion

på allt som kännas kan.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP