Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. ..eller inte vara,(någon fara?)


Brist-vara



Stor brist på robotgräsklippare
har rått o råder än för tillfället
i landet Sverige

De tackar de insomnade igel
-kottarna för

Då det kanske blir fler av
deras art som överlever.

Utan att behöva bli ihjäl
-klippta eller förlora sin
nos med stort lidande
som följd

Medans villaägare oskuld
-fullt sover vidare,helt
aningslöst och drömmer

Om surrande flygfän som
far
fram o åter ifrån uppspikade
Insektsholkar. ..

Vid nästa års uppenbarade
ljuvligt kommande sommar.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-06 00:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Till K-kobran:
Och Gullviva
med Akvileja
Samt andra
växter blommar
då de med på
ängen medans
man slipper
betala för oljan
o elen från Kärn
kraft och sparar
på Pengen med
vackra surrande
Insekter där till.
En win-win
Situation?
;)





2022-10-06

  Kungskobran VIP
Jag är en robot ja
klipper gräset så fint var da
oj men strömmen tog visst slut
maskrosen står på lut
den växer så gul och fin
lämpar sig utmärkt för maskrosvin
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP