Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vådan av att snacka med folk

hånskrattare förstår
inte jag mig på

deras skratt kan
mycket väl
låta och se ut
som vanliga skratt
¨
albin hånskrattade
åt mig igår igen

två gånger
det dumhuvet som
är fruktansvärt avundsjuk
på min begåvning
själv har han
aldrig ens
gått på
gymnasiet

ett dumhuvud
som är uppvuxen
på barnpsyket
och som blev bög
då jag berättade
om en bekant
på konstfack
som blev bög
då han kom in
på konstakademien

men albin blev bög
på mig
den dåren!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-06 06:29



Bookmark and Share


    Askanden
den här Albin igen...

kan man -bli- bög? alltså bli på riktigt. kanske.
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP