Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val-fri beröring


Den individuella
internationella
Brännässlans dag.

Infaller den första gången
på året
som du bränner dig på den

Så valfritt varsågod
och välj till höger
vänster eller i mitten.

Att bli lite bränd utan
sol om du då får chansen
och tar den. ..?

Det är väl ett exempel på
Natur-lig frihets Demokrati

Med bara lite tillfällig bort
-tynande sveda i botten?

Utan att det varar i 4:år





.















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-06 10:04



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Finurlig text med skärpa, och ordet "valfritt" är ett ord som kan tolkas på en mängd olika sätt upptäcker jag. Vatten utan valar, land utan demokrati osv..
2022-10-10

    Lena Staaf VIP
Brännässla och politik - kanske hör de ihop. Men nässelsoppa är god och nyttig. Det gäller att ta nässlan när hon är ung.
2022-10-07

  Glitträ VIP
Gäller att ta sina chanser!

2022-10-06

    Sefarge VIP
Till K-kobran: Aj,aj.
"Bränt barn skyr el"
(från kärn-kraft?)
;)
2022-10-06

  Solstrale VIP
Så kul satirisk vitsighet med stridbarhet och frivillig demokratisk brännbarhet… skrattar gott!
2022-10-06

  Kungskobran VIP
Gillade brännboll i skolan fasten jag ofta blev bränd
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP