Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfall


Nu faller vi

som löven

nu älskar vi

som förr

när vi föll 

en gång

för varandra

vi faller i kärlek

i en brinnande

förlorande tid

ändå har vi

dragit vinstlotten

bland nakna träd

och alla löv

gnistrande

i skogen

på marken

i parken

där grenar

som armar

sträcker ut

mot solen

mot kärleken

i jubel


 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-06 11:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert romantiserat om hösten och att falla för…
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP