Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Godmiddag älskade uggla<3 **

förmiddagen kan liknas vid
en stund i tvättstugan där allt
avslutades med torktumlaren
Dörren slog igen efter taivän
planerar för morgondagen
ett arbetspass i Damens lägenhet
avvaktar med kontraktet
med förenade krafter ska vi
tömma frys och kyl
onödigt det står och brummar
stod och stampade utanför apoteket
08.30 avlämnade paketet
till personal en halvtimma efter
därpå allt hemma göra
och hyresgästen skulle
ha sin medicin
ännu inte dagen över :)









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-10-06 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP