Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Starkt pannben


Det är i nöden du behöver
en vän som mest
vardagen tänker inte på
det oberäkneliga med livet
kan drabba vem som helst
Har du omgett dig med vänner av rätta ullen
blir de blomsterpinnen du stöder dig mot
medan du sträcker dig mot ljuset
De spelar inte med märkta kort
alla börjar att krypa, före den kan gå

vita rockar står vid sängen
skriver i sina formulär
Ingen ska få en stämpel
ingen får glömma alla är värdefulla
allas lika värde gäller


Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-10-06 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP