Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner

Du är där du är
Längesen jag såg dina bruna ögon
Du är här nu
Och jag förstår ingenting
Jag försvinner någonstans
Du försvinner också men du finns där i väggen
Ett litet minne från vad som en gång var kärlek
Du försvinner jag försvinner vi försvinner




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-06 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP